Termeni și condiții

TERMENI GENERALI ȘI CONDIȚII

§ 1. Domeniul de aplicari și informații pentru clienți

Următorii termeni generali și condiții reglementează relația între Cycle Master SRL și clienții care achiziționează produse din magazinul nostru. 

Magazinul nostru are următoarele date de identificare:

SC Cycle Master SRL

CUI: RO30769252

Registrul comerțului: J12/2730/2012

Cont: Banca ING / RO57 INGB 0000 9999 0324 5505

§ 2. Concluzii

Ofertele prezentate pe acest site oferă o invitație fără caracter obligatoriu pentru dumneavoastră de a cumpăra bunuri. 

După introducerea datelor dumneavoastră și apăsați butonul comandă, faceți o ofertă fermă de a încheia un contract de cumpărare. Aceste comenzi pot fi plasate atât prin email, cât și telefon sau fax.

În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

§ 3. Informatii despre confidențialitatea datelor personale

După plasarea comenzii, indiferent de metoda aleasă datele dumneavoastră sunt păstrate de către Cycle Master SRL doar pentru procesarea comenzii și emiterea facturii precum și pentru o validare mai rapidă a viitoarelor comenzi. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Cycle Master SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Toate aceste informații vor fi introduse la înregistrarea dumeavoastră pe site, urmând ca mai apoi să puteți să vă logați să vizualizați și să accesați comenzile făcute până în acel moment. 

§ 4. Informațiile clienților; modificarea datelor personale.
Puteți modifica datele dumneavoastră personale ori de câte ori doriți sau înainte de a trimite o comandă nouă. 
 
§ 5. Costurile de returnare în cazul anulării unei comenzi sau de returnare a produselor
Produsele comandate pot fi returnate returnate în decurs de 14 zile de la primirea comenzii, cu condiția ca acestea să nu fi fost montate sau folosite. 
Se va înapoia prețul produsului/produselor, însă nu vor fi returnate taxele de transport, iar dumeavoastră va trebui să suportați costi; returului produsului/produselor. Restituirea sumei se va face doar după primirea acestora, dar nu tip ramburs. De asemene Cycle Master SRL nu va suporta taxele percepute de bancă în cazul unui transfer bancar. 
 
§ 6. Dreptul de retenție
Mărfurile rămân în proprietatea noastră până la plata integrală.
 
§ 7. Informațiile despre produse
Fotografiile produselor afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali; ele pot fi modificate fără o înstiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală, aceleași condiții se aplică și prețului produsului.
Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului.
 
§ 8. Garanția produselor
Garanția se bazează pe legea HG786/96, 395/95. Garanția se acordă doar pentru defecțiuni de fabricație. Termenul de garanție diferă în funcție de piese și este intre 30 de zile și 24 de luni în funcție de produs. Pentru a beneficia de garanție produsele trebuie însoțite de factura fiscală emisă la cumpararea produselor și dacă este cazul de certificatul de garanție. Fără acestea, garanția se pierde. Pentru a determina cauza defecțiunii și dacă este cazul de garanție, produsul trebuie trimis la sediul nostrul din Cluj Napoca, Str. Parâng, Nr. 17. Această garanție este oferită de către producător și nu de către Cycle Master SRL. Nu sunt responsabili în cazul în care producătorul decide că nu poate fi vorba de garanție. În cazul opus, produsul va fi reparat sau schimbat.
Garanția se pierde în unul din următoarele cazuri:
- produsul nu a fost folosit conform modului de utilizare sau întreținerea a fost defectuoasă;
- defecțiunea a fost cauzată de folosirea necorespunzătoare; Ex. accidente, greutatea mai mare decât cea admisă de producător;
- întreținerea sau service-ul produsului nu a fost făcut de o persoană/magazin agreată de Cycle Master SRL;
- numărul de serie al produsului nu corespunde(sau nu poate fi identificat cu numărul trecut în certificatul de garanție);
- certificatul de garanție (unde e cazul) și factura de cumparare au fost pierdute sau nu mai sunt inteligibile;
- produsul a fost folosit în regim de competiții sau închiriere; 
 
Garanția nu acoperă: janta îndoită, descentrarea roților, pana de cauciuc, zgârieturi sau neuniformitatea vopselei. Piesele supuse uzurii: saboții de frână, camera, anvelopa, șaua, lanțul, pinioanele, angrenajul pedalier. Acestea nu reprezintă piese la care se acordă garanție pentru uzură, ci doar pentru defecțiuni de fabricație.
 
Întreținerea și verificarea produselor nu intră în garanție. Acestea se fac contra cost. 
 
§ 9. Limitarea
Cycle Master SRL nu își asumă raspunderea pentru produsele care au ajuns deteriorate în cazul proastei manipulări a celor care au efectuat livrarea. În cazul în care semnalați că pachetul a fost deteriorat datorită transportului vă rugăm să faceți o reclamație scrisă la Fan Courier în momentul primirii pachetului.
De asemenea, Cycle Master SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un fel de accident, daună sau prejudiciu rezultat în urma posesiei sau utilizării vreunuia dintre produsele achiziționate de la noi, inclusiv (desi nu limitat la acestea): uz necorespunzător, defecte de proiectare sau producție, asamblare incorectă sau necorespunzătoare, avarii în urma expedierii sau manipulării. Dumneavoastră, ca și client, consimțiți în momentul achiziționării oricărui produs de la Cycle Master SRL că firma sau nici unul dintre angajații ei nu pot fi învinovățiți din acest motive. Clientul își va asuma raspunderea în totalitate. Adițional, cumpărătorul/utilizatorul va accepta că ciclismul, oricum ar fi practicat practicat, este o activitate inerent periculoasă din care pot rezulta accidentări serioase, chiar moartea, și va accepta să își însusească instruirea și supervizarea, precum și toate materialele de sigurantă, necesare practicării acestor activitășți.
Cycle Master SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici una dintre eventualele greșeli de tipar ce apar pe aceasta pagina web.
 
 

EFECTUÂND COMENZI  PE ACEST SITE ȘI IMPLICIT FIIND CLIENTUL CYCLE MASTER SRL DECLAR CĂ AM CITIT ACEST ACORD ȘI ACEASTĂ DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE ȘI AM ÎNTELES ÎN TOTALITATE CONȚINUTUL LOR. AM ÎNTELES, DE ASEMENEA, CĂ ACEASTA REPREZINTĂ O DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE CUPRINZĂTOARE, ATÂT PENTRU PERSOANA MEA, CÂT SI PENTRU COPIII MEI MINORI ȘI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZITIONATE DE MINE DE LA CYCLE MASTER.

CYCLE MASTER SFĂTUIEȘTE CU TOATĂ CONVINGEREA CĂ, ÎN TIMPUL PRACTICĂRII CICLISMULUI, UTILIZATORUL SĂ FOLOSEASCĂ ÎNTOTDEAUNA ECHIPAMENTUL DE PROTECTIE ADECVAT, ACESTA INCLUZÂND CASCA, GENUNCHERE, COTIERE, MĂNUȘI (DUPĂ CAZ ȘI APĂRĂTOARE PENTRU COLOANĂ, OCHELARI DE PROTECȚIE). FOLOSIȚI-VĂ DE BICICLETA VOASTRĂ ÎN LIMITA ABILITÎȚILOR VOASTRE.