Despre Cycle Master

Cycle Master este primul și singurul magazin din Romania on-line care se axează doar pe biciclete, componente, accesorii și echipamente ”lightweight” și ”high end”. De aceea am și decis să colaborăm cu companii de renume precum: Tune, AbsoluteBLACK, Stages Cycling, Pepi's Tire Noodle, Sapim, Maxalami, Ryde, GripGrab, ESI Grips Bitex, DT Swiss, Cannondale, Garmin, Fabric, Aivee, SiS

Locația de bază a magazinului este în Cluj Napoca, una foarte bună atât pentru mountainbike cât și pentru ciclismul de șosea. Împrejurimile orașului sunt împânzite de trailuri, colindate zilnic de foarte mulți rideri, indiferent de pregătirea, experiența sau vârsta lor. 

Fiindcă serviciile de calitate sunt cea mai bună reclamă, clientul nostru trebuie să fie întotdeauna mulțumit. Așadar pe lângă preturi competitive cu orice magazin european, suntem serioși, prompți dar mai ales competenți. Pentru a alege produsele care vi se potrivesc cel mai bine, vă stăm oricând la dispoziție. Toate aceste calități le-am dobândit pentru că la rândul nostru suntem rideri, raceri și testeri. 

Fiind doar un magazin online  puteți comanda foarte comod produsele dorite, direct din fotoliul dumneavoastră, la orice oră din zi sau din noapte ! Dacă există produse care nu se află în stoc, le putem comanda de la furnizorii nostri astfel încât să fie livrate în cel mai scurt timp posibil. 

Din când în când ne dorim să organizăm teste și workshop-uri pentru a vedea produsele înainte de a le comanda. Acestea vor fi anunțate din timp pentru a nu fi ratate ! 

De asemenea putem oferi consiliere posibililor clienți nehotărâți, indiferent de ce piese sunt interesați, pentru ca în final să fie un rider fericit.